Hotel Centrál Nagykanizsa
Fel szeretne iratkozni hírlevelünkre? Kérjük adja meg email címét!
Ön oldalunk
237215.
látogatója
 
Bemutatkozás
HOTEL CENTRÁL ***

Hotel Centrál ***

A szálloda, amely generációk és nemzetek találkozóhelyéül szolgál.

Szobáink jól és az épület jellegéhez hűen, de a modern kort követve barátságosan berendezettek, felszereltek.

Minden szobában zuhanyzó, televízió, minibár, internet csatlakozás, WIFI szolgálja a kényelmet.

105 férőhellyel 50 egymástól teljesen különböző szobával várjuk az itt megpihenni szándokozókat.

HOTEL

HOTEL

Nagykanizsa központjában, a város főterén található három csillagos szálloda, 50 darab (105 ágy) minibárral, televízióval, internettel felszerelt zuhanyzós vendégszobákkal várja vendégeinket. 
 
A szálloda földszintjén az aulában, drinkbárral és egy 100 fős légkondicionált étteremmel együtt. Széles körű szolgáltatásainkkal, kiváló konyhánkkal ideális helyszint nyújtunk a rövidebb vagy hosszabb időt eltöltő turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkező vendégeknek. 
Étterem

Étterem

Hotel Centrál Étterme a hazai és a nemzetközi ízek széles választékával, de figyelembe véve a zalai táj jellegzetes ételeit is várja a kedves vendégeket.

Klímatizált éttermünkben 100 főig vállalunk családi, céges rendezvényeket, baráti találkozókat, összejöveteleket.

Lakodalmak, osztálytalálkozók, bankettek, bálok megrendezését mint éttermünkben, mint külsős helyszínen kitelepüléssel magas színvonalon rendezzük meg.

Fakultatív programok
Rengeteg fakultatív programmal, lehetőséggel tudjuk színessé tenni az itt tartózkodásukat. (lovaglás, vadászat, horgászat, borkóstolók, repülési lehetőségek, hőlégballon, kisrepülők,  a zalakarosi élmény és gyógyfürdő közelsége (18km), a zalai táj szépsége kirándulásokban.)
Hotel Central  8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 23.  |  Tel: +36 93 314 000  |  Fax: +36 93 310 111  |  e-mail: info@hotelcentral.hu  |  website: theeye.hu