Hotel Centrál Nagykanizsa
Fel szeretne iratkozni hírlevelünkre? Kérjük adja meg email címét!
Ön oldalunk
237215.
látogatója
 
Szolgáltatások
Szálloda

A szálloda, amely generációk és nemzetek találkozóhelyéül szolgál.

Szobáink jól és az épület jellegéhez hűen, de a modern kort követve barátságosan berendezettek, felszereltek.

Minden szobában zuhanyzó, televízió, minibár, internet csatlakozás, WIFI szolgálja a kényelmet.

105 férőhellyel 50 egymástól teljesen különböző szobával várjuk az itt megpihenni szándokozókat.

 

Étterem

Hotel Centrál Étterme a hazai és a nemzetközi ízek széles választékával, de figyelembe véve a zalai táj jellegzetes ételeit is várja a kedves vendégeket.

Klímatizált éttermünkben 100 főig vállalunk családi, céges rendezvényeket, baráti találkozókat, összejöveteleket.

Lakodalmak, osztálytalálkozók, bankettek, bálok megrendezését mint éttermünkben, mint külsős helyszínen kitelepüléssel magas színvonalon rendezzük meg. Rendelésre hidegkonyhánkból - hidegtálak, saláták.

 

Drinkbár

Szállodánk aulájában drinkbárral, kávézóval, várjuk vendégeinket olasz kávénkkal, teáinkkal.

A helység kíválóan alkalmas üzleti találkozók, megbeszélések, baráti összejövetelek lebonyolítására.

A belvárosi élet találkozóhelye, ahol mindenki megtalálja a nyugalmat.

Konferencia

A szállodában több méretű teremmel ( 20 - 100 fő ) várjuk cégek, vállakozások, ügyféltalálkozók, oktatások, gyűlések megrendezésének lehetőségével.

Komplett bútorzattal a megbeszéltek szerinti technikával, a lebonyolítást segítő eszközökkel várjuk ügyfeleinket.

 

Vadászat szervezés

A Zalai Erdészeti és Faipari Részvénytársaság közel 90 ezer hektáros vadászterületén a fővad a gímszarvas és a vaddisznó. Ez a területnagyság adott lehetőséget a nagybirtokszerû vadgazdálkodásnak. A zalai gímszarvas kiemelkedő minőségének ez az igazi záloga. Itt a kiváló képességű, világrekord trófeaméretű szarvasbikáknak lehetőségük volt és van megélni azt a 14-16 éves kort, amikor hatalmas agancsaik a legnagyobb méreteket elérhetik.
Az ország legnagyobb fatömegű bükkös-tölgyes állományai a legjobb élőhelyei a nagyvadnak. A szarvas és vaddisznó mellett dámszarvas és őz is él erdeinkben. A mezőgazdaság átalakulása kedvez az apróvadnak, élőhelyük javul.

A természetes formájában megőrzött, szépségeivel megkapó zalai táj, csendes erdeink, kiváló vadjaink, és nem utolsósorban vendégszerető kollégáink figyelmessége, eddig is sok vendéget csábított e szép vidékre. Reméljük, aki eljön - élményekkel gazdagabban, kipihenve, felfrissülve és kapitális trófeákkal gazdagodva -, úgy távozik tőlünk, hogy mindenképpen visszavágyik ide, újabb és újabb vadászélményeket keresve.
 
Túrázás: Budafai Arborétum
Zala megye egyedülálló látványát nyújtó tájvédelmi területe a Budafai Arborétum, mely Letenyétől 15 km-re található. Az arborétum telepítése az 1950-es évek végén kezdődött meg. Jelenleg a park közel 50 ha-on helyezkedik el. Ez a terület ad otthont több és Észak-Európából, Ázsiából valamint Észak-Amerikából importált fafajnak. Jelenleg 220, többségben fás növény – fa illetve cserje vált megismerhetővé az érdeklődők számára. A májusban nyíló Azáleák páratlan és egyedülálló látványt nyújtanak. A Budafai Arborétum amellett, hogy kellemes kikapcsolódást, kirándulási lehetőséget biztosít - a kialakított turistautakkal, pihenőhelyekkel, forrásokkal - kutatási és megfigyelési lehetőséget is biztosít a zalai erdőtelepítésekhez.
 
Zalai utakon – kerékpárral Zalában
Rohanó világunkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges és nyugodt életmód. Ennek egyik formáját képviseli a kerékpáros turizmus, mely egyre nagyobb teret hódít magának. Nem ritka az olyan hétvége, mikor az emberek gondolnak egyet és hátrahagyva a nagyvárost, elutaznak vidékre, hogy kikapcsolódjanak kicsit. A kerékpározás ideális lehetőség. Zala változatos, dimbes-dombos tájával, kanyargó – kisforgalmú – útjaival, természetes környezetével optimális hely a kerékpár, a szabad élet és természet kedvelőinek. A Dél-Zalai Erőtáj és Kerékpárút mely közel 90 km-en keresztül kanyarog, felejthetetlen élményt nyújt kijelölt útvonalaival (erdőben, kisforgalmú utakon, tavak és patakok mentén…) a kerékpárosok számára. Igény esetén kerékpár és GPS kölcsönzésére, szervizelésére is lehetőség van.
 
Zalai tájakon
Zala megye változatos tájai, a kanyargó utakkal átszelt dimbes-dombos táj magával ragadja az ide látogató, pihenni vágyókat. Zala sokszínű és mozgalmas kínálatával, programjaival várja az ide látogatókat. A Vétyemi ősbükkös, a Budafai Arborétum, a horgásztavak, a termálfürdők, az erdei kisvasút mind kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Zala megyében található a Zalai Borút, mely a borkedvelők által igen kedvelt. Megyénken halad át az országos Kék túra útvonalának egy szakasza, mely a bakancsos turizmus kedvelőinek nagy kedvence. Az ország e vidékén, Bázakerettyén végeztek először az olajipar területén próbafúrásokat. Ezért hívják Bázakerettyét a magyar olajipar bölcsőjének. Betekintést tehetünk az olajipar történetbe, ha ellátogatunk a Bázakerettye mellett berendezett kismúzeumba. Határváros révén a környező országokba történő kirándulásra, valamint Horvátország és Szlovénia megismerésére is lehetőség nyílik.
Hotel Central  8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 23.  |  Tel: +36 93 314 000  |  Fax: +36 93 310 111  |  e-mail: info@hotelcentral.hu  |  website: theeye.hu